Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Mirësevini në faqen zyrtare të projektit EYE

Të nderuar vizitorë,

Mirësevini në faqen zyrtare të projektit  “Rritja e Punësimit  për të Rinj” (EYE). Me kënaqësi ju njoftojmë  nëpërmjet faqes sonë që projekti EYE ka filluar të implementohet  në janar  të vitit 2013. EYE do të ofrojë lehtësim dhe zgjidhje për sistemin e tregut të punës duke rritur punësimin e të rinjve në Kosovë.

Faqja jonë e internetit do të përdoret si një kanal komunikimi me partnerët tanë dhe publikun e gjerë, me transmetimin e ngjarjeve më të rëndësishme dhe informacioneve gjatë fazës së implementimit të projektit EYE.

Mirë se vini dhe mbesim në kontakt,

Ekipi EYE

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë