Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Blog

Mbështetja ndaj Odës Ekonomike të Kosovës për rritjen e efikasitetit të hulumtiveve
2020-03-03

Mbështetja ndaj Odës Ekonomike të Kosovës për rritjen e efikasitetit të hulumtiveve

Çdo vit, kuadri i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) punon për

Njihuni me Çlirimin: Një CEO 20-vjeçar që punon në fuqizimin e të rinjve!
2020-01-29

Njihuni me Çlirimin: Një CEO 20-vjeçar që punon në fuqizimin e të rinjve!

Njëra prej arsyeve pse e duam Prishtinën është se ke ras

Njihuni me Vigan Iberdemaj, një nga Inxhinierët e Parë të ‘Solar Photovoltaics (PV)’ të Kosovës!
Puna Praktike e Lendritit në përpunimin e drurit përmes Mësimit në Vend të Punës (MVP)!
2020-01-29

Puna Praktike e Lendritit në përpunimin e drurit përmes Mësimit në Vend të Punës (MVP)!

Kur mendoni për nxënësit tipik të shkollës së mesme, nuk i

Si e Ndihmuam Kenanin të Bëhet Saldues i Certifikuar
2020-01-29

Si e Ndihmuam Kenanin të Bëhet Saldues i Certifikuar

Çdo ditë, Kenan Hasani zgjohet në orët e para të mëngjesit për t

Kur programi i zhvillimit të aftësive nuk mbulon faturat
2020-01-29

Kur programi i zhvillimit të aftësive nuk mbulon faturat

“I’m the safest and most protected person,” embarrassingly insis

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë