Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Debatet publike rreth rolit të komunave në nxitjen e punësimit

Lëvizja FOL në mbështetje të SDC/EYE projektit ka realizuar debatin publik në kuadër të FOL Hapur formatit e diskutimeve me kandidatët për kyretar komune në Mitrovicë të Jugut dhe Gjakovë.

Këto debate janë pjëse e iniciativës për nxitje të dialogut social ndërsa me këtë rast gjithë kandidatët për bazë të diskutimeve e kanë marrë edhe hulumtimin e fundit të Lëvizjes FOL rreth “Komunat dhe roli i tyre në punësim”.

Për më shumë rreth debatit në mes të kandidatëve dhe planeve të tyre për nxitje të punësimit në nivel komunal ju lutem vizitoni:

http://levizjafol.org/fol-hapur-me-kandidatetet-per-kryetare-te-komunes-se-gjakoves/

http://levizjafol.org/fol-hapur-me-kandidatetet-per-kryetare-te-komunes-se-mitrovices-se-jugut/

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë