Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Vizita e znj. Brigitte Hagmann në Kosovë

Më 10 shtator 2013, Projekti EYE priti një vizitë nga  Znj. Brigitte Hagmann, Shefe e SDC (Bashkëpunimi Zviceran për Zhvillim)  Divizioni për Ballkanin Perëndimor në Bernë.

Znj Hagmann u takua me përfaqësues të partnerëve të  projektit EYE si portalet online të punës (Kosovajob, Portalpune dhe  Telegrafi), dhe vizitoj ambientet e Qendrës së Thirrjeve Baruti në Prishtinë,  përfitues i projektit.

Gjatë vizitës së saj, znj Hagmann u shoqërua nga Chritoph  Lang, Zëvendës Drejtor i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë (SCO-K) dhe  Arjeta Lleshi, Zyrtar/e Kombëtar e Programit (SCO-K).

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë