Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Lajmet e Fundit

Inagurohet Qendra e re e Karrieres në Prishtinë
2019-10-25

Inagurohet Qendra e re e Karrieres në Prishtinë

Sot në #Prishtinë inaguruam qendrën e fundit të karrierës për vitin 2019 për të

Dje shënuam 1 vjetorin e BONEVET Kaçanik.
2019-10-25

Dje shënuam 1 vjetorin e BONEVET Kaçanik.

Dje shënuam 1 vjetorin e BONEVET Kaçanik. Kjo qendër, e cila ekziston për të

Hapet Qendra e re e Karrierës në Prizren që do të Ndihmojë qindra studentë të bëjnë zgjedhje të informuara Rreth Karrierës.
2019-10-21

Hapet Qendra e re e Karrierës në Prizren që do të Ndihmojë qindra studentë të bëjnë zgjedhje të informuara Rreth Karrierës.

Sot përuruam një qendër të karrieres të re në qytetin e Prizrenit. Kjo qendër e sapo

Kosova midis 24 shteteve e përfaqësuar në Akademinë Ndërkombëtare të Rrjetit për Inovacione në Orientimin dhe Këshillimin për Karrierë në Evropë (NICE)!
Themelohet Qendra e re e Karrierës në Komunën e Malishevës.
2019-09-26

Themelohet Qendra e re e Karrierës në Komunën e Malishevës.

Qendra e re, e vendosur brenda qendrës së kompetencës 'Kujtim Krasniqi', do të ndi

Punёtoria “Qёndrueshmёria e Qendrave pёr Karrierё”
2019-03-21

Punёtoria “Qёndrueshmёria e Qendrave pёr Karrierё”

Nё zyret e projektit EYE, zyrtar tё MASHT-it, qendrave tё karrierёs dhe kompanisё Smart Bits po

Qendra pёr Karrierё nё Shkollё do tё themelohet edhe nё tre shkolla të reja
2019-03-05

Qendra pёr Karrierё nё Shkollё do tё themelohet edhe nё tre shkolla të reja

Me qëllim tё përmirësimit të aftësive dhe kompetencave të nxënësve të shkollave të AAP-së

Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018
2018-11-30

Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018

NGO “Lëvizja KOHA” ka organizuar projektin edukativo-arsimor “Panairi i Shkencës dhe Kul

lajmet e fundit 

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë