Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Kontakti

Adresa: Nazim Gafurri str. 33. Po Box no.2, 10000 Pristina, Kosovo

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë