Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Platforma e Vlerësimit për Konsulentët tani në Dispozicion

www.konsulenca.org është një platformë vlerësimi për konsulentët e cila synon të përmirësojë cilësinë dhe transparencën e shërbimeve në dispozicion në Kosovë.
EYE fton të gjithë konsulentët për të krijuar profile dhe biznese për të shqyrtuar konsulentët e tyre.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë