Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Punёtoria “Qёndrueshmёria e Qendrave pёr Karrierё”

Nё zyret e projektit EYE, zyrtar tё MASHT-it, qendrave tё karrierёs dhe kompanisё Smart Bits po diskujtojnё lidhur me planifikimin e qёndrueshmёrisё tё qendrave pёr karrierё nё shkollat profesionale nё Kosovё. Projekti EYE gjatё viteve 2013-2018 ka themeluar 6 qendra tё karrierёs dhe kёtё vit planifikon tё themeloj edhe 3 qendra tё tjera pёr tё mbёshtetur nxёnёsit e shkollave profesionale pёr njё orentim mё tё mirё pёr karrierё. Prandaj, qёndrueshmёria e kёtyre qendrave ka rёndёsi tё vecantё pёr tё qenё shembull i mirё pёr zgjerim edhe nё shkolla tё tjera. 

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë