Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Vizita studimore në Slloveni

Projekti EYE ka hyrë në partneritet me Shoqatën e Orientimit të Karrierës në  Slloveni, e cila organizoi një vizitë studimore në shtator të 2013 për dy  anëtarët e ekipit të projektit EYE për të vizituar tri qendrat e karrierës të  universiteteve në Slloveni dhe Austri.

Gjatë vizitës tre ditore, janë vizituar tre universitetet e  mëposhtme:

  1. Qendra e Karrierës në  Universitetin e Mariborit, Slloveni ,
  2. Qendra e Karrierës në Universitetin e Ljublanës, Slloveni,
  3. Qendra e Karrierës e Alpen-Adria në Universitetin e Klagenfurt.

Si rezultat përfundimtar prej kësaj vizite, do të jetë një  udhëtim studimor i përfaqësuesve të qendrave universitare të karrierës nga  ofruesit e arsimit të lartë të Kosovës në qendrat e vizituara.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë