Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Vizita studimore e portaleve të punës në Bosnje dhe Hercegovinë (BIH)

Maj, 2013-  Projekti EYE ka organizuar vizitë studimore për portalet e punësimit të Kosovës  në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë (B&H). Nikoçirët e programit, Posao.ba, portal më i madh i punësimit në B&H dhe rajon kanë prezantuar para  pjesëmarrësve modelin e tyre të biznesit.

Gjashtë  pjesëmarrësit nga tre portalet e punësimit në Kosovë (Telegrafi, Portalpune dhe  Kosovajob) kanë pasur mundësinë që të pasurohen me ide dhe përvoja të reja mbi:  ndërmjetësimin online dhe offline nga perspektiva e punëkërkuesit dhe  punëdhënësit, shërbimin për klientë, teknikat e shitjes, si dhe zhvillimin e  produkteve/shërbimeve të reja.

Sipas Arion Rizaj, partner menaxhues në Kosovajob.com, kjo mundësi e ofruar  nga projekti EYE, ju ka mundësuar atyre që të marrin ide të reja dhe te  kristalizojnë objektivat e ardhshme për modelin e biznesit të tyre. Ky model do  të ofrojë  shërbime të avancuara për ndërmjetësim në punësim për përdoruesit Kosovar të këtyre  shërbimeve, profesionistët e rinj dhe punëdhënësit e tyre të ardhshëm.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë