Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Projekti EYE rrit më tej mbështetjen për ofruesit privat të ndërmjetësimit në punësim në Kosovë

Më 4 dhjetor 2013, pas disa muajsh mbështetje teknike, projekti EYE ka  nënshkruar marrëveshje formale me dy portale private të punës që operojnë në  Kosovë: PortalPune dhe Kosovajob për të siguruar mbështetje financiare dhe për  të rritur zhvillimin e tyre të biznesit dhe qëndrueshmërinë e punës nëpërmjet  ofrimit të shërbimeve të ndërmjetësimit për kompanitë private dhe punëkërkuesit  në Kosovë.

Portal Pune dhe KosovaJob janë dy portale  lokale të punës që ofrojnë shërbime të vendeve të punës të ndërmjetësimit  ndërmjet ndërmarrjeve private dhe punëkërkuesve që operojnë në Kosovë.

Pritet që përmes këtij procesit të mbështetur nga projekti EYE më shumë  punëkërkues dhe kompani do të përdorin shërbime online të ndërmjetësimit në  punësim.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë