Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Tenderët

RFP for VTCs
2019-08-07

RFP for VTCs

Zhvillimi i pakove trajnuese për qendrat publike të aftësimit profesional (QAP)Helvetas Ko

Request for Proposal (RFP)
2019-06-17

Request for Proposal (RFP)

Re-tender: Audit Services The Enhancing Youth Employment EYE Project phase 2 is

ToR as Annex 1
2019-05-16

ToR as Annex 1

Request for Proposal (RFP) for External Audit for EYE Partnership Contracts 

Kërkesë për Propozime (KPP) Nr. 12/2018_EYE_Output 1.1
2018-11-05

Kërkesë për Propozime (KPP) Nr. 12/2018_EYE_Output 1.1

KPP Nr. 12/2018Thirrje për propozim për zhvillimin e 15 (pesëmbëdhjetë) standardeve të p

Kërkesë Për Propozime (KPP) No. 10/2018_EYE_Output 1.2
2018-07-19

Kërkesë Për Propozime (KPP) No. 10/2018_EYE_Output 1.2

EYE është duke bashkëpunuar me departamentin e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të

Request for Proposals (RFP) No. 9/2018_EYE_Output 1.1
2018-07-16

Request for Proposals (RFP) No. 9/2018_EYE_Output 1.1

RFP Name: Development of Occupational Standards based on NQA guidelinesEYE is supporting

Request for Proposals (RfP) 08/2018: Conducting a survey on Public Employment Services (PES)
2018-07-16

Request for Proposals (RfP) 08/2018: Conducting a survey on Public Employment Services (PES)

Enhancing Youth Employment (EYE) project is soliciting proposals from qualified local

Request for Proposals (RfP) 07/2018 Vocational Education and Training (VET) Media Campaign
2018-07-16

Request for Proposals (RfP) 07/2018 Vocational Education and Training (VET) Media Campaign

Vocational Education and Training (VET) Media CampaignEnhancing Youth Employment

tenderet tenderët 

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë