Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Takimi i këshillit drejtues

Sot, me date 30 Tetor 2013,  u   mbajt takimi i dytë i Këshillit  Drejtues i projektit EYE me c’rast është diskutuar dhe aprovuar raporti gjashtë  mujor i aktiviteteve, që shënon fazën e  e parë implementimit  të projektit.

Ky takim u drejtua nga z. Nenad Rashiq,  Ministër për Punë dhe Mirëqenije Sociale ndërsa prezent ishin zyrtarë nga Zyra  Zvicrane e Bashkëpunimit ne Kosovë, konsorciumi implementues i Projektit EYE  (Helvetas Swiss-Intercooperation dhe MDA), si dhe anëtarë tjerë të Komitetit  Drejtues.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë