Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Tre javë trajnim për stafin e Qendrave të reja të Karrierës

Trajnimi prej tre javësh ka filluar për stafin e qendrave të reja të karrierës të themeluar në 4 shkolla profesionale: Kaçanik, Ferizaj Gjakovë dhe Pejë. Roli i këtyre qendrave do të jetë lehtësimi i tranzicionit nga shkolla në punë për nxënësitt e këtyre shkollave, si dhe udhëzim i tyre më i mirë për karrierë.

Video link - https://www.facebook.com/eyekosovo/videos/1884403415003043/

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë