Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Lajmet

Punёtoria “Qёndrueshmёria e Qendrave pёr Karrierё”
2019-03-21

Punёtoria “Qёndrueshmёria e Qendrave pёr Karrierё”

Nё zyret e projektit EYE, zyrtar t

Qendra pёr Karrierё nё Shkollё do tё themelohet edhe nё tre shkolla të reja
2019-03-05

Qendra pёr Karrierё nё Shkollё do tё themelohet edhe nё tre shkolla të reja

Me qëllim tё përmirësimit të aftësive dhe kompetencave të nxënësve të shkollave

Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018
2018-11-30

Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018

NGO “Lëvizja KOHA” ka organizuar projektin edukativo-arsimor “Panairi i Shkenc

Lansimi i “Sistemit Informativ të Tregut të Punës (SITP)”
2018-11-29

Lansimi i “Sistemit Informativ të Tregut të Punës (SITP)”

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe Projekti EYE në bashkëpunim me

KosICT 2018
2018-10-19

KosICT 2018

KosICT është një konferencë krijuese e njohurive të përmasave frymëzuese që par

Inaugurimi i Qendrës për Karrierë në Gjakovë
2018-10-10

Inaugurimi i Qendrës për Karrierë në Gjakovë

Orientimi për karrierë është shumë i rëndësishëm për Arsimin dhe Aftësimin Profesion

Inaugurohet Qendra për Karrierë në Pejë
2018-10-09

Inaugurohet Qendra për Karrierë në Pejë

Orientimi për karrierë është shumë i rëndësishëm për Arsimin dhe Aftësimin Profesion

Përfundoi trajnimi i stafit të 4 qendrave të reja të karrierës
2018-07-13

Përfundoi trajnimi i stafit të 4 qendrave të reja të karrierës

Përfunduan tri javë intensive të trajnimit për stafin e 4 qendrave të reja të k

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë