Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Dy trupa këshilldhënëse të reja themelohen brenda Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Iniciativa për themelimin e trupave këshilldhënës brenda njësive akademike në të gjitha inistutioncet e larta arsimore po vazhdon. Kësaj rradhe Fakulteti Ekonomik dhe ai i Filologjikut në UP-HP javën e kaluar kanë themeluar trupin këshillëdhënës së bashku me përfaqësues të sektorit privat dhe përfaqësuesëve të fakulteteve respektive.

Për më shumë ju lutem vizitoni:

Themelohet Trupi Këshillëdhënës në Fakultetin Ekonomik

Themelohet Trupi Këshillëdhënës në Fakultetin e Filologjisë

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë