Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Java globale e ndërrmarësisë në Kosovë

Java Globale e Ndërrmarësisë (JGN) ka arritur në Kosovë. Nikoqir i JGN-ës   është Qendra Inovative e Kosovës dhe organizohet për herë të parë në vend,  ndërsa është ngjarja më e madhe globale që i mbledh zhvilluesit e ideve të biznesit,  bizneseve fillestare, dhe ekonomisë në përgjithësi.

Prej 18-24 Nëntorit 2013, shumë aktivitete do të organizohen  si pjesë e JGN-ës , përfshi Javën e Bizneseve Fillestare dhe Start-up Open.

Projekti EYE është duke e mbështetur këtë event së bashku me  partnerë tjerë si Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, dhe Shoqata për  teknologji të informacionit dhe të komunikimit të Kosovës (STIKK).

JGN organizohet në mbarë botën në gjithsej 135 shtete, me  20,000 aktivitete si pjesë e programit.
Për më shumë vizitoni ueb faqen www.ickosovo.com

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë