Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018

NGO “Lëvizja KOHA” ka organizuar projektin edukativo-arsimor “Panairi i Shkencës dhe Kulturës 2018” e cila për të shtatën herë organizohet në qytetin e Vushtrrisë. Misioni kryesor i këtij projekti është ndërrimi i qasjes së të mësuarit, në të mësuarit praktik në të gjitha shkollat e mesme të larta si dhe avancimin e nxënësve dhe të rinjëve në fushën praktike duke krijuar një vend për të mësuar nga njëri tjetri në lëndët shkencore dhe kulturore.

Qëllimi i këtij panairi është të prezentohet puna përmes punimeve shkencore dhe kulturore nga nxënësit e dalluar.

Pjesëmarrës të këtij projekti janë shkollat e mesme të larta nga të gjitha komunat rajonale të Kosovës si dhe shkollat e mesme të larta nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe Kosova Lindore.

Hapjen solemne të këtij panairi e bëri z. Qëndrim Uka, lider i kësaj organizate i cili falenderoi të pranishmit dhe të gjithë institucionet dhe donatorët që e kanë përkrahur këtë inciative ndër vite. Ai shpalosi edhe rrugëtimin e tij ndër vite duke bërë këtë panair edhe më gjithëpërfshirës për rajonet e tjera jashtë Kosovës.

Gjithashtu, fjalë përshëndetëse pati edhe i pari i komunës së Vushtrrisë z. Xhafer Tahiri i cili u zotua që projektet e tilla do të kenë përkrahjen e komunës. Ndërsa, menaxheri i projektit EYE, z. Durim Hoxha në fjalën e tij bëri një përmbledhje të aktiviteteve të projektit EYE dhe i uroi organizatorët për punën e shkëlqyer.

Ndonëse ky aktivitet u përkrah me një shumë simbolike rëndësia e tij është e një rëndësie të vecantë për projektin pasi mbështet aktivitetet që kanë karakter arsimimi dhe edukimi.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë