Menu

Kërko

SDC Project Implemented by Helvetas and MDA

Vijon themelimi i bordeve industriale brenda institucioneve te larta arsimore

Pejë – Dialogu përmes institucioneve të larta arsimore dhe sektorit privat po gjenë shtrirje në Kosovë si model efikas për adresimin e çështjes së prodhimit të shkathtësive sipas kërkesës reale të tregut. Insitucioni rradhës i cili e ka aplikuar këtë model të mbështetur nga EYE është Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë. Për më shumë klikoni këtu.

EYE përdor një qasje sistemike për të kuptuar problemet dhe aplikon qasje adaptive në menaxhim.

më shumë

Shikojeni videon e fundit nga kampanja


më shumë

Lexoni Publikimet e Fundit të
Projektit EYE

më shumë

Na Kontaktoni Përmes Kontakt 
Formës

më shumë