Menu

Pretraga

SDC projekat implementirao Helvetas i MDA

Tenderi

 Invitation to BID (ITB) for the purchase of inventory for the Employment Office in Gjakova
2020-10-22

Invitation to BID (ITB) for the purchase of inventory for the Employment Office in Gjakova

Enhancing Youth Employment EYEPurchase of inventory for Employment Office in GjakovaHSIK-EYE

Ftese per oferte
2020-02-14

Ftese per oferte

Akomodimi, sallat e konferencave, shujtat dhe pijet gjatë punëtorive Helvetas - K

General Call for Technical Experts
2020-01-15

General Call for Technical Experts

we are looking for mid- and senior-level technical experts in Kosovo to provideshort-term

RFP for VTCs
2019-08-07

RFP for VTCs

Zhvillimi i pakove trajnuese për qendrat publike të aftësimit profesional (QAP)Helvetas Ko

Request for Proposal (RFP)
2019-06-17

Request for Proposal (RFP)

Re-tender: Audit Services The Enhancing Youth Employment EYE Project phase 2 is

ToR as Annex 1
2019-05-16

ToR as Annex 1

Request for Proposal (RFP) for External Audit for EYE Partnership Contracts 

Kërkesë Për Propozime (KPP) No. 10/2018_EYE_Output 1.2
2018-07-18

Kërkesë Për Propozime (KPP) No. 10/2018_EYE_Output 1.2

EYE është duke bashkëpunuar me departamentin e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të

Request for Proposals (RFP) No. 9/2018_EYE_Output 1.1
2018-07-10

Request for Proposals (RFP) No. 9/2018_EYE_Output 1.1

RFP Name: Development of Occupational Standards based on NQA guidelinesEYE is supporting

tenderi 

EYE preduzima sistemski pristup ka razumevanju problema i adaptivnan pristup menadžmentu.

opširnije

Najnovija kampanja stručnog obrazovanja i obuke na Kosovu

opširnije

Čitajte najnovije publikacije iz EYE


opširnije

Možete nas kontaktirati putem kontakt formulara

opširnije