Politiku privatnosti

Nastavkom pretraživanja naše veb stranice, slažete se da koristite kolačiće.

Šta se nalazi u kolačiću?

Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja je smeštena na vašem računaru ili mobilnom uređaju od strane servera veb sajta i samo taj server može da preuzima ili pročita sadržaj tog kolačića. Svaki kolačić je jedinstven za vaš veb pretraživač. Sadržaće neke anonimne informacije, kao što su jedinstveni identifikator i ime lokacije i određene cifre i brojeve. Omogućava veb sajtu da zapamti stvari kao što su vaše želje ili šta je u vašoj korpi za kupovinu.

Veb stranica DEMOS-a  koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo u pretraživanju.

Koristimo sledeće kolačiće:

Analitički kolačići:  Google Analytics prikuplja informacije koje nam omogućavaju da razumemo interakcije sa našim veb stranicama i na kraju poboljšamo to iskustvo kako bismo vam pružili bolje usluge.

Miniaplikacije društvenih mreža: Na našem servisu se nalaze dugmad ili ikonice koje obezbeđuju treće strane pružaoci društvenih mreža (npr. Facebook) koji vam omogućavaju da komunicirate sa tim društvenim medijima kada ste u interakciji sa našim Servisom. Ove društvene miniaplikacije mogu prikupljati podatke pretraživanja, uključujući i kolačiće i slične tehnologije, koje mogu primiti treća lica koja su pružila miniaplikaciju i koja su kontrolisana od strane trećih lica. Pre upotrebe takvih funkcija na našem servisu, pogledajte politiku privatnosti i postavke privatnosti koje se odnose na društvene mreže.

Jezički kolačići: u cilju podrške filtriranja jezika za AJAX

Kolačići sesije: Bez kolačića sesije, veb stranice i njihovi serveri nemaju memorije. Kolačić, poput ključa, omogućava brz prolazak sa jednog mesta na drugo. Bez kolačića svaki put kada otvorite novu veb stranicu server na kojem se nalazi ta stranica će vas tretirati kao potpuno novog posetioca. Mi ove kolačiće našem veb sajtu koristimo kako bismo vam obezbedili bolje iskustvo. Ovi kolačići ističu kada je pretraživač zatvoren.