Shpalljet e arkivuara

Vende të lira pune

03.03.2021

INTERNS (3 positions)

Data skadimit 16/03/2021
08.02.2021

Communication Officer

Data skadimit 18/02/2021
30.12.2020

Legal Consultant/Adviser

Data skadimit 14/01/2021

Tenderë

18.06.2020

Corrigendum: Development of PMS Electronic system

Data skadimit 02/07/2020

Request for proposal (RFP)

Click to download

Financial offer

Click to download

Questions and Answers

Click to download
15.05.2020

Media, Communication Production and Event Management Services.

Data skadimit 22/06/2020
14.02.2020

Dosja e tenderit Ftesë për Ofertë (FO) Akomodimi, sallat e konferencave, shujtat dhe pijet gjatë punëtorive.

Data skadimit 06/03/2020

Të tjera

20.06.2019

Local Government Study Consultants

Data skadimit 27/06/2019
29.08.2018

Parking Spot for Rent

Data skadimit 25/09/2018