Politikat e privatësisë

Permes vazhdimit të shfletimit të faqes sonë të internetit, ju pranoni përdorimin e cookies.

Çfarë përmban një cookie?

Një cookie është një skedar i thjeshtë tekstual që ruhet në kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile nga server i ueb-faqes dhe vetëm ai server do të jetë në gjendje të qaset ose të lexojë përmbajtjen e atij cookie. Secila cookie është unike ndaj shfletuesit tuaj të internetit. Do të përmbajë disa informacione anonime të tilla si një identifikues unik dhe emri i faqes si dhe disa shifra dhe numra. Kjo i mundëson një faqe interneti që të ruaj gjërat e tilla siç janë preferencat tuaja ose çfarë që është në shportën tuaj të blerjes.

Ueb faqja e DEMOS përdor cookies për t’ju ofruar juve një përvojë më të mirë gjatë shfletimit.

Ne përdorim Cookies në vijim:

Analytics cookies: Google Analytics mbledh informacione duke na mundësuar të kuptojmë ndërveprimet me ueb faqet tona dhe përfundimisht kanë për qellim përmirësimin e përvojës për t’ju shërbyer juve më mirë.

Social Network Widgets: Shërbimi ynë ka butona ose ikona të ofruara nga ofruesit e medias sociale të palëve të treta (p.sh. Facebook) që ju mundëson të bashkëveproni me ato shërbime të mediave sociale në rast kur bashkëveproni me Shërbimin tonë. Këto vegla sociale mund të mbledhin të dhëna të shfletimit, përfshirë mbledhjen përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme, të cilat mund të pranohen nga pala e tretë që kanë ofruar atë vegël dhe kontrollohen nga ato palë të treta. Ju lutemi rishikoni politikat e privatësisë dhe parametrat e privatësisë së mediave të aplikueshme sociale para se të përdorni funksionet e tilla në Shërbimin tonë.

Cookie për gjuhë – përdorën për të mbështetur filtrimin e gjuhës për AJAX

Session cookies: Në mungese të session cookies, ueb faqet dhe serverët e tyre nuk do të kishin memorie. Një cookie, si një çelës, mundëson kalimin e shpejtë nga një vend në tjetrin. Pa cookie çdo herë që hapni një ueb faqe të re, serveri ku është ruajtur faqja do t’ju trajtojë si një vizitor krejtësisht të ri. Ne përdorim këto cookies për t’ju ofruar juve një përvojë më të mirë gjatë shfletimit të faqes sonë. Këto cookies skadojnë kur mbyllet shfletuesi.