Blogu

Lexoni postimet tona të fundit në rubrikën e blogut, për çështje të ndryshme aktuale nga projeki jonë dhe projekte të tjera të Helvetas-it nga e gjithë bota.

13.09.2018

Përmirësimi i institucioneve kosovare përmes një Skeme të granteve të bazuara në performancë

NGA: ZENEBE B. URAGUCHI, NORBERT PIJLS, ERTAN MUNOGLU – 01 maj 2018 Kosova përballet me sfida sa i përket një qeverisjeje të mirë dhe ofrimit të shërbimeve cilësore. Një nga problemet është performanca jo adekuate e administratës, që është shkaktuar kryesisht nga problemet e. Projektet që ofrojnë mbështetje për zhvillimin […]

Më shumë